Sunday, 24 June 2012

akhirnya

assalamualaikum dan hai

hai-hai si manis.. si handsome yang duk baca-baca blog iz nie...mekasih ye.. uhu sebabkan xde idea yang menarik nak tulis malam nie so iz pi la belek-belek photoscape zati tu..then tetiba terpikir nak wat header..uhu..maklum la.. header yang dulu tu di wat oleh adik iz.. so aryni nak try wat header and dalam masa setengah jam maybe jadi la header nie .. ~~~~~~




tara...

cun x cun x ??.. ehe.. nampak cam dak kecik nye header kan.. haha..but iz lagi suke camnie.. nampak cute cun simple je.. ahaha <-- puji hasil keja seniri..ahaha.. okie abaikan.. lagu kat blog nie pon da tukar hope pembaca suke.. :).. please leave coment so leyh iz pertingkatkan blog iz ni dari semasa ke semasa.. :).

hope u all will like it.. :)

p/s penaja : pasni nak terjah blog lysaa nak nengok if ada tuto baru yang boley di try.. :) .. 

maaf terkasar bahasa.. senyum :)

2 comments:

  1. cntik2..header yg simple but nice,,,
    well done...
    goodd..

    ReplyDelete