Wednesday, 20 June 2012

gojezfm ---> layan beb~~

assalamualaikum..hai..

hai si manis..hi si handsome yng duk terjah blog iz pepagi ke tetengah ari ke..ke memalam buta kew..iz nak say welcome to my world..~..hehe world la sangat <-- amik aura mawi sikit :P.. ehehe.. lai..lai baca satu gi entry iz pasal contest..tapi kali nie.. bukan contest dari blog..but dari radio online... :arkk pssttt "iz apa tu radio on9??" radio on9 nie bukan cam radio hot ke era yang boley duk bawa sana sini kan we just can hear them when we have internet :) .. but it fun k.. :)..

admin radio tu baru ja announce satu pertandingan :) pertandingan kumpul like terbanyakk.. <--- okie nie reka nama seniri.. :P .. so disini iz nak minx tulun..setulun..tulunnya..ahaha.. jom bantu zati.. kita like ramai-ramai page gojezfm  after da like tu mohon kerja sama like juga entry nie..or komen entry nie.. :).. so senang nanti iz nak kira kawan2 iz yang dah like.. :) 

seronok join radio nie..lagu-laguyang di putarkan pon masyuk-masyuk..and korunk leyh wat permintaan lagu bila dj ke udara..dj-dj kat sini pon sempoi-sempoi belaka.. :).. selain tu korunk leyh juga join geng-geng gojez berchatting kat ruang laman sembang :).. syok abis..semua nya ramah tamah taw..janji korunk boley masuk ngan dyeorang korunk akan have fun :)... 

klo rasa nak join laman sembang gojez jom click-click sini : ) borak-borak..

nie le rupa paras laman sembang tu.. siap ada tempat nak minx lagu :) 
so apa lagi jom like ramai-ramai.. :)


p/s: thanks afie bagi idea update blog malam nie.. ehehe

maaf terkasar bahasa.. senyum :)

6 comments:

  1. siap buat pertandingan..
    gud luck adk iz..
    :CAIYOK..akak sokong dr belakang..
    gud luck..
    layan jerr..GOJEZ.FM

    ReplyDelete
  2. ahaha kak nad nie.. iz saja2 wat nie.. :)..

    ReplyDelete
  3. :hah tuan tanah nama typing error :mati

    http://spanarburuk.blogspot.com/2012/06/memahami-konsep-doa-minta-allah.html

    da tau apa konsep sebenar kita minta pada Allah supaya ditunjukkan jalan lurus?..jum baca ni..

    btw,cntik blog zati..pssstt jdi sifu utk spanar buleh tak..blog spanar tak secumel blog tuan tanah :lari k bai

    ReplyDelete
  4. hi sbk...eh nama x jadi plak..ehehe..
    cantik ke??.. still ad kekurangan agi..masih baru dalam blog.. sbk ajar la zati ye.. :)..
    anyway thanks melawat zati..

    ReplyDelete