Monday, 3 December 2012

aku serik..

hye assalamualaikum :D

hye kawan-kawan.. :D.. apa habaq??.. sihat ke idok.. hope semua sihat-sihat and happy selalu yew...aiishhh fuhh fuuuh...achuuummmm.. adoiiiiaiii habuk dah penuh dah..aisshhh labah-labah pon main kejar-kejar kat blog nie.. aiiishhh nak kena kemas blog nie.. maybe tukar colour x pon... tukar lagu jew kot..ehehe... 
lately typing selalu error.. idea selalu mati.. otak selalu jem... hati selalu berhenti untuk menaip.. mungkin mood menaip dah lari seribu batu jauh dari aku...
this really imagine me !!..ahahaha
super duper cumel and fat girl :P

aiiisshhh... jangan contohi ini budak..manyak maalaassssss... penyakit M menyerang tanpa ad pesanan tanpa ada signal..hehehe.. 

happy holiday...grrr...rasanye dah lambat kot nak wish..tinggal beberapa hari jew lagi cuti ni nak tamat.. anyway...cuti ni xdew g mana-mana pon stay umah and join kursus mengemukan dan menaikan berat badan yang sedia ada..ihikz..lagi beberapa hari result dah nak kuar...grrr...gegel plak badan ni nak tunggu result.. aiissshhh... wish me all the best ye kawan-kawan.. 1 more sem and i hope i will finished it .. :)


aku dah serik...
menunggu sesuatu yang aku sendiri xtahu apa yang aku tunggu....
aku serik bagi hati aku pada yang salah.. aku takut jika kali ni aku still bagi lagi pada yang salah aku x mampu lagi nak ubati hati aku yang dah luka parah tu nanti...

aku mengaku yang aku cepat jatuh cinta...cepat menghargai orang....cepat percaya kat orang.. and aku terlampau yakin pada sesuatu yang x pasti.. 
hmm..aku sering menunggu yang lama..aku sering bagi peluang pada yang lepas...


tapi kini aku nak jadi kuat..aku nak bergerak kehadapan tanpa toleh ke belakang.. konon-konon nak jadi worrior gurl yang x pernah tahu apa itu sakit hati..sedih dan air mata.. " konon-kon jew.. jap g orang sakitkan hati duk bawah bantal nangissss....uwwwwaaaaaaaaa" ehehehe  ...

yeahh..its really hard to admit that i'm single and i need something that can make me forget about asomeone call MAN... terasa malas nak berpka tentang itu.. 

tapi aku dah jatuh lagi mungkin... aiishh but  now kena jadi lebih berhati-hati.. lelaki... awal-awal kenal memang semuanye manis.. bila dah dapat "couple" semua kemanisan tu hilang...disedut lebah kot madu dyeorang nie.. aiishh....

sorry if now aku x leyh nak terima kau laju jew...mungkin aku perlukan masa...masa yang aku sendiri x tahu berapa lama.. berapa hari..berapa bulan..maybe tahun...uhuhu.. so if kau sanggup kau tunggu..kalau x..maybe kita x berjodoh...

:D..

p/s penaja : siapa agaknye jodoh aku kan..aiishh kan dah bagi alamat kat dalam mimpi..xsempat catit kew??.. penat dah menunggu.. :) please guna GPS yang ad dalam keta audi awak tu.. pleaseeeeee~~~...ehehehe

berangan je aku nie..
k till the next post luv u all..
:) wish izzati karim all the best in life and smile alway zati..
even you are not the pretty women but you are the cute and nice person..
be yourself and smile.. :) 


satu gambar terbaru untuk awak-awak dan awak... : luv u 

satu senyuman mampu menimbulkan seribu lagi senyuman..
mungkin x dihargai sekarang tapi akan dirindui kemudian..





















salam.. :) 

maaf terkasar bahasa.. senyum :)

2 comments:

  1. TQ ZA NOH :).. INSYALLAH SENYUMAN SENTIASA AD DIBIBIR :)

    ReplyDelete